Sayfalar

19 Haziran 2013 Çarşamba

Zeytinyağlı Barbunya


 
Malzemeler
  • 1.kilo taze barbunya
  • 1 çay bardagı sıvı yag
  • 1 adet soğan
  • 1. adet domates
  • yarım yemek kaşığı salça
  • 1çay kaşığı şeker
  • tuz
Tarif
  • barbunyaları suda haşlarız suyunu süzüp çelik tencereye yağımızı döküp
  • soğanları kavururuz
  • salçayı ilave edip karıştırıp barbunyaları ilave ediyoruz
  • sonra suyumuzu ilave ediyoruz
  • çay kaşığı şeker ve tuz hafif ateşte pişene
  • kadar kaynatıyoruz
  • domatesi ortadan kesip rendeliyoruz
  • yemeğimiz piştikten sonra soğumaya alıyoruz
  • servis yapıp afiyetçe yiyiyoruz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder