Malzemeler
- ½ KEMİKSİZ KALÇA ETİ İNCE UZUN KESİLMİŞ
- 1 FİNCAN SOYA SOSU
- 1 Y.KAŞIĞI ACIBİBER SALÇASI
- 1 TATLI KAŞIĞI HARDAL
- 1 Y.KAŞIĞI YOĞURT
- 1 ER KAŞIK KEKİK,PULBİBER,
- 1 ADET ÇIRPILMIŞ YUMURTA
- 1 SU BARDAĞI GALETA UNU
- KIZARTMA İÇİN
- YETERİNCE SIVI YAĞ
Tarif
- GALETA UNUNU GENİŞ BİR KABA ALIN,
- DİĞER MALZEMENİN TÜMÜNÜ’ DE DERİN BAŞKA BİR KABA KOYUN VE KARIŞTIRIN.
- TAVUK ETLERİNİ İÇİNE ATARAK GÜZELCE OVARAK SOSU YEDİRİN.
- ETLERİ GALETA UNU İÇİNE DÖKÜN VE HER TARAFINI UNA BULAYIN.
- BU ARADA KIZDIRDIĞINIZ YAĞIN İÇİNE ATARAK ÇITIR ÇITIR KIZARTIN.
- ÇITIR TAVUĞU DİLERSENİZ ;
- 1 DİŞ SAMIRSAK DÖVEREK, MAYONEZ VE KIYILMIŞ DEREOTU KARIŞIMI BİR SOS EŞLİĞİNDE DE İKRAM EDEBİLİRSİNİZ.
- YANINA BİR DE PATATES KIZARTMASI YAKIŞIR.
- AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder