Malzemeler
- 1 tatlı kaşığı pul biber
- 1 tatlı kaşığı toz kimyon
- 1 tatlı kaşığı toz kişniş
- 2 adet ince tavuk göğsü
- 7-8 yaprak yeşil, 7-8 lolorosso (renkli kıvırcık) marul
- 2 adet salatalık
- 4 adet mantar
- 5-6 adet kiraz domates
- zeytinyağı
- tuz
Tarif
- Sebzeleri iyice yıkayın ve kurutun. Kiraz domatesleri ikiye bölün. Salatalıkları önce eninden ikiye bölün, sonra da uzunlamasına da kesin. Marulları doğrayın.
- Bir kabın içerisinde baharatları karıştırın. Tavuk göğüslerini baharat karışımına bulayın. Zeytinyağı ile yağlanmış fırın tepsisine alıp fırının ızgara ayarında her iki tarafını dörder dakika pişirin. Etleri kesme tahtasına alıp hafifçe soğutun ve verev şekilde kesin.
- Etleri diğer malzeme ile karıştırıp zeytinyağı ve balzamik sirke ile servis ediniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder