Malzemeler
- 4 Su Bardağı Çekilmiş Ceviz İçi
- 1 Dilim Bayat Ekmek İçi
- 1/2 Demet Maydanoz
- 2 Diş Sarımsak
- 2 Dal Taze Soğan
- 2 Çorba Kaşığı Tahin
- 1 Kahve Fincanı Zeytinyağı
- 1/2 Limon suyu
- Karabiber, Kırmızı Tozbiber, Tuz
Tarif
- 1 Taze soğan ve maydanozu ince ince kıyın.
- Sarımsağı ezin.
- Ceviz içi, ıslatılmış bayat ekmek, maydanoz, taze soğan ve sarımsağı karıştırın.
- Zeytinyağı, tahin, limon su u, tuz, karabiber ve kırmızı toz biber ilave edip çatalla iyice ezin.
- Salata veya meze olarak servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder