Malzemeler
- 500 gr Börülce veya kilçiksiz taze fasulye
- 500 gr haslanmis tavuk eti
- 3 yemek kasigi mayonez
- 1 su bardagi yogurt
- 3 çorba kasigi köri
- 1 çorba kasigi hardal
- Tuz
Tarif
- Börülceleri veya fasulye kullaniyorsaniz fasulyeleri biçakla 4'e bölerek çok fazla öldürmeden haslayin. Bu malzeme yesil ve hafif diri, ama pismis olmalidir.
- Bu malzemeyi süzüp sogumaya birakin.
- Pismis tavuk etini börülce veya fasulyelerin boyunda uzunlamasina ve yassi olarak kesin.
- Bir kasede, yogurdu, mayonezi, hardali ve 3 çorba kasigi köriyi ve tuzu çirparak karistirin.
- Sonra bu karisimin içine börülceleri ve dilimlenmis tavuk etini ekleyip tamamen birbirine bulanacak sekilde ilave edin ve yine iyice karistirin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder