Sayfalar

19 Haziran 2013 Çarşamba

ÖZEL TARİF

PANNA COTTA TATLISI
Malzemeler 
  - 2 Paket Krema
- 1 Yemek kaşığı Nişasta
- 2 Su bardağı Süt
- 2 Tatlı kaşığı Toz Jelatin
- 6 Yemek kaşığı Toz Şeker
- 1 Paket Vanilya

Tarif
- Kararında Mevsin Meyveleri Hazırlanışı Sütün içine jelatin ile nişastayı koyun ve karıştırın . Küçük bir tencerenin içine kremanın tamamını boşaltın Şekeri ilave edin karıştırın ve kısık ateşte kaynatın. Jelatin ve nişasta karıştırılmış sütü yavaş yavaş ilave edin. Muhallebi gibi pişirin. Su ile ıslatılmış kalıplara yerleştirin. Buzdolabında 2-3 saat bekletin. Kalıbı ters çevirip bir tabağa yerleştirin. Arzu ettiğiniz meyvelerle servis yapın. Afiyet olsun...
 Kalori Miktarı Toplam Kalori Miktarı : 1531 Kcal

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder