Sayfalar

19 Haziran 2013 Çarşamba

Pizza Patatesi


Malzemeler
  • 8 büyük patates
  • 3 çorba kaşığı zeytinyağı
  • 2 çorba kaşığı baharat
  • Tuz
Tarif
  • Patatesleri yıkayıp kabukları ile birlikte haşlayın.
  • Ardından buzdolabında bekletin.
  • Servis yapacağınıza yakın patatesleri uzunlamasına ikiye bölün.
  • Patatesleri alüminyum kapta 10 dakika ateşle temas etmeyecek şekilde ızgarada önlü arkalı kızartın.
  • Zeytinyağını baharat ile karıştırıp fırçayla patateslerin ön yüzeylerine sürün.
  • Tuz ile tatlandırıp 2-3 dakika daha ızgarada bekletin.
  • Sıcakken servis yapmanızı tavsiye ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder