Malzemeler
- Ara kreması
- Normalde
- 750 gr süt (Ama ben yarısını kullandım 2 bardak kadar)
- 1 fincan un
- 50 gr margarin
- 1 vanilya
- birkaç çilek püresi (çilekleriçatalla iyice ezip içine ekledim)
- İstediğiniz miktarda şeker
- Üzerine için
- Krem şanti
- Bonibon
Tarif
- İlk önce kremayı yapıp soğumaya bıraktım.
- Bu arada keki yapıp soğuduktan sonra iple ikiye kesip tekrar üst üste koyup kalp şeklinde bıçakla düzelttim :-))
- Ne yaparsın olmayınca bu şekilde kalp yapıyorsunuz
- Kekin arasına hazırladığım kremadan sürüp arasına istediğiniz meyvelerden koyabilirsiniz.
- Ben evde kivi vardı kividen yararlandım.
- Diğer keki de üzerine ekleyip kalan kremayı da iyice yedirdikten sonra hazırladığımız krem şantiyle pastayı iyice kapatalım.
- Üzerine istediğiniz şekilde süs yapabilirsiniz.
- Benim iki pastam da çok aceleye geldiği için fazla uğraşamadım.
- Ama yine de çok güzel oldu tadı.
- Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder