Sayfalar

19 Haziran 2013 Çarşamba

Tavuklu Pancar Salatasi

Malzemeler
  • 1 adet tavuk göğüs eti
  • 1 kavanoz pancar turşusu ( tat marka tavsiye edebilirim )
  • 4 yemek kaşığı mayonez
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 1 yemek kaşığı kıyılmış dereotu
  • 2 diş sarmısak (dövülmüş)
  • 1 çay kaşığı tuz
Tarif
  • Göğüs etini tencereye koyun.
  • Üstünü kapatacak kadar su ekleyip, tuz ilave edin.
  • 20 haşlayın.
  • Haşladığınız göğüs etini tencereden alıp kuşbaşı şeklinde doğrayın ve bir kenarda bekletin.
  • Pancarları tuzunu çekinceye kadar suda bekletin ve daha sonra süzüp tavuk etleriyle karıştırın.
  • Sosu için, ince kıyılmış dereotu, mayonez, yoğurt, dövülmüş sarımsağı bir kapta çırpın.
  • Hazırladığınız karışımı salatanın üzerine gezidrip, karıştırın ve servise sunun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder