Malzemeler
- 1 adet tavuk göğüs eti
- 1 kavanoz pancar turşusu ( tat marka tavsiye edebilirim )
- 4 yemek kaşığı mayonez
- 1 su bardağı yoğurt
- 1 yemek kaşığı kıyılmış dereotu
- 2 diş sarmısak (dövülmüş)
- 1 çay kaşığı tuz
Tarif
- Göğüs etini tencereye koyun.
- Üstünü kapatacak kadar su ekleyip, tuz ilave edin.
- 20 haşlayın.
- Haşladığınız göğüs etini tencereden alıp kuşbaşı şeklinde doğrayın ve bir kenarda bekletin.
- Pancarları tuzunu çekinceye kadar suda bekletin ve daha sonra süzüp tavuk etleriyle karıştırın.
- Sosu için, ince kıyılmış dereotu, mayonez, yoğurt, dövülmüş sarımsağı bir kapta çırpın.
- Hazırladığınız karışımı salatanın üzerine gezidrip, karıştırın ve servise sunun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder