Sayfalar

19 Haziran 2013 Çarşamba

Buğday Salatası


Malzemeler
  • 2 Su Bardağı Buğday
  • 2 Adet kırmızı sivri biber
  • yarım Demet taze soğan
  • yarım demet dereotu
  • yarım Su Bardağı Mısır-Taze
  • bir Tutam tuz
  • 1,5 adet Limon Suyu
  • iki kaşık nar ekşisi
  • 2 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
Tarif
  • Buğdayları haşlayıp soğuması için bekletiyoruz. Soğuduktan sonra içine ince ince kıyılmış taze soğanları , kıyılmış dereotunu, minik doğranmış kırmızı sivri biberleri ve diğer malzemeleri karıştırıyoruz. Tuz, limon, nar ekşisi ve zeytinyağını karıştırıp üzerine döküyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder