Malzemeler
- 500 gram Dana Eti
- 1 orta boy Soğan-Kuru
- 2 Diş Sarımsak
- 2 Adet Domates
- 1 Tatlı Kaşığı salça
- Sıvı yağ
- Kekik, pulbiber,tuz
Tarif
- Soğanı ve sarmısağı yemeklik doğrayıp sıvıyağla birlikte tenceremize alıyoruz.
- Etleri ekleyip ortasını açıyoruz.
- Domates ve salçayı ekleyip kavuruyoruz.
- Tuz hariç baharatları ekleyip karıştırıyoruz.
- Tencerimizin içine etleri içerisine alacak büyüklükte cam kase kapatıyoruz.
- Kısık ateşte 1 saat pişiriyoruz.
- Pişmeye yakın kenardan tuzunu ekliyoruz.
- İsteğe göre patates püresi ile servis yapıyoruz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder