Sayfalar

19 Haziran 2013 Çarşamba

Tas Kebabı


Malzemeler
  • 500 gram Dana Eti
  • 1 orta boy Soğan-Kuru
  • 2 Diş Sarımsak
  • 2 Adet Domates
  • 1 Tatlı Kaşığı salça
  • Sıvı yağ
  • Kekik, pulbiber,tuz
Tarif
  • Soğanı ve sarmısağı yemeklik doğrayıp sıvıyağla birlikte tenceremize alıyoruz. 
  • Etleri ekleyip ortasını açıyoruz.
  • Domates ve salçayı ekleyip kavuruyoruz.
  •  Tuz hariç baharatları ekleyip karıştırıyoruz.
  • Tencerimizin içine etleri içerisine alacak büyüklükte cam kase kapatıyoruz.
  •  Kısık ateşte 1 saat pişiriyoruz.
  • Pişmeye yakın kenardan tuzunu ekliyoruz.
  •  İsteğe göre patates püresi ile servis yapıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder