Sayfalar

19 Haziran 2013 Çarşamba

Kalamar Salatası


Malzemeler
  • 1 kg fireş kalamar
  • 2 adet patates
  • 200 gr yeşil zeytin
  • 200 gr siyah zeytin
  • 1 adet semiz otu yaprağı
  • 2 adet közde kırmızı biber
  • 100 gr kornişon turşu
  • yeterince tuz ve pul biber
  • 1 adet limon doğranmış olacak
  • 1 çay bardağı zeytin yağı
Tarif
  • kalamarı hafif tuzlu suda haşlayalım.
  • O arada patatesleri haşlayalım.
  • Haşlanmış patatesleri küçük küçük doğrayalım ve haşlanmış kalamarı bir kaba alalım.
  • Sonra bütün malzemeyi ekleyip karıştıralım.
  • Afiyet Olsun…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder